Om oss

Jarls Begravningsbyrå

1927 startades Jarls Begravningsbyrå av Oscar Jarl på Norregatan i Sjöbo. Begravningsbyrån drevs i samma lokal som Oscar Jarl även hade möbelaffär.

1961 övertog makarna Gunn och Åke Kvist begravningsbyrån som de sedermera ägde och utvecklade i över 30 år. Begravningsbyrån blev en på orten välkänd och inarbetad rörelse som lämnades över till dottern Maria och hennes make Gert Paulsson 1995.

Sju år senare, 2002, flyttar vi begravningsbyrån från Norregatan till nya lokaler på L. Östergatan 10 i Sjöbo. Huset vi flyttar in i hade då omsorgsfullt renoverats från att ha varit bostadshus med namnet ”Narva” till en trivsam och ljus lokal för begravningsbyrå.

Vi har lärt oss yrket från grunden och anser att erfarenhet, respekt och ödmjukhet inför möte med människor i sorg är det allra viktigaste.

Våra medarbetare

Vi finns här för dig

Du kan alltid kontakta oss per telefon, mail eller ett fysiskt möte. Vänligen kontakta någon av oss medarbetare för en fortsatt dialog.

Barn som håller i handen

Våra värdeord

Personliga

Vi ser människan i allt vi gör.

Trygga

Vi följer bästa möjliga begravningssed.

Entreprenöriella

Vi lär av varandra och delar med oss av bra lösningar och idéer.

Hållbara

Vi tar ansvar för vår egen tid här på planeten.

En del av SBF

Vi är en del av SBF

Alla Klarahills begravningsbyråer är auktoriserade och medlemmar av Sveriges begravningsbyråers förbund (SBF). Idag utgör vi cirka 20 procent av SBF. Men vad innebär då själva auktorisationen?

Den som anlitar en auktoriserad begravningsbyrå kan förvänta sig att få en trygg och väl genomförd begravning. Anhöriga som väljer en av våra byråer kan förvänta sig lite mer. Vi är beredda att alltid gå lite längre för att överträffa kundernas förväntningar.

SBF