Om oss

Jarls Begravningsbyrå

1927 startades Jarls Begravningsbyrå av Oscar Jarl på Norregatan i Sjöbo. Begravningsbyrån drevs i samma lokal som Oscar Jarl även hade möbelaffär.

1961 övertog makarna Gunn och Åke Kvist begravningsbyrån som de sedermera ägde och utvecklade i över 30 år. Begravningsbyrån blev en på orten välkänd och inarbetad rörelse som lämnades över till dottern Maria och hennes make Gert Paulsson 1995.

Sju år senare, 2002, flyttar vi begravningsbyrån från Norregatan till nya lokaler på L. Östergatan 10 i Sjöbo. Huset vi flyttar in i hade då omsorgsfullt renoverats från att ha varit bostadshus med namnet “Narva” till en trivsam och ljus lokal för begravningsbyrå.

Vi har lärt oss yrket från grunden och anser att erfarenhet, respekt och ödmjukhet inför möte med människor i sorg är det allra viktigaste.

Våra medarbetare

Vi finns här för dig

Du kan alltid kontakta oss per telefon, mail eller ett fysiskt möte. Vänligen kontakta Linnéa eller Denise för en fortsatt dialog.

En del av SBF

Vi är medlemmar i SBF

I en svår stund är det av yttersta vikt att man kan lita på begravningsbyråns kompetens. Vårt medlemskap och vår auktorisation hos Sveriges Begravningsbyråers Förbund är en trygghet för dig som kund.

Att vara en auktoriserad begravningsbyrå innebär högt ställda krav både på begravningsbyrån och byråns medarbetare. Bland annat krävs att varje medarbetare genomgår en omfattande auktorisationsutbildning hos SBF och även löpande vidareutvecklar sina kunskaper.

Läs mer om auktorisationen här.

SBF